Modulair beschermde woonvormen.

Step Up Now heeft op twee locaties een modulair beschermde woonvorm waarbij cliënten dagelijks een beroep kunnen doen op de aanwezige groepsbegeleiding. Daarnaast werken cliënten aan individuele doelen en competenties met een persoonlijk begeleider. Onze locaties bieden cameratoezicht en een 24-uurs bereikbaarheidsdienst service. Binnen het modulair beschermd wonen maken wij onderscheid tussen kamertraining en zelfstandigheidstraining.

 

Locatie Enschede

Locatie Enschede bestaat uit tien zelfstandig geschakelde studio’s waarbij de cliënt over een eigen badkamer en keukenblok beschikt. Daarnaast is er een gezamenlijke woonkamer en keuken waar gekookt wordt en activiteiten worden ondernomen. Er is dagelijks groepsbegeleiding aanwezig van 07.30 tot 09.00 uur en van 12.30 tot 22.00 uur. Zowel op de groep als individueel kan er aan de gestelde doelen worden gewerkt.

Locatie Hengelo

Locatie Hengelo bestaat uit 5 kamers waarbij de badkamer en toilet worden gedeeld met de medebewoners. Alle kamer beschikken over een eigen keukenblok. Daarnaast bestaat de locatie uit een kroeg waar gezamenlijk gekookt wordt en waar ruimte is voor ontspanning. Er is elke doordeweekse dag groepsbegeleiding aanwezig van 15.00 tot 20.00 uur. Er wordt voornamelijk individueel aan doelen gewerkt.