Werken bij

Step Up Now is een groeiende en kleine organisatie. Een lerende organisatie die dichtbij de cliënten en medewerkers staat. Dit houdt in dat wij als organisatie laagdrempelig zijn, ons richten op verbetering van deskundigheid en kwaliteit (ISO gecertificeerd), durven te vernieuwen en wegen buiten de gangbare kaders durven in te slaan. Dit in het belang van onze cliënten. Onze begeleiders hebben kennis van meerdere methodieken en hebben sterke persoonlijkheden. Ze hebben verschillende culturele achtergronden en verschillende opleidingen afgerond. Hierdoor leveren wij maatwerk. Actuele vacatures zijn op deze pagina beschikbaar. Open sollicitaties kunnen gestuurd worden naar info@stepupnow.nl.
Step Up Now biedt ook mogelijkheden voor vrijwilligers of re-integratietrajecten.

BASIS GEDRAGSWETENSCHAPPER (24-36 uur)

Type Vacature
Organisatie Step Up Now
Locatie Enschede
Werkveld Geestelijke Gezondheidszorg en Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau WO
Arbeidstijd 6,5 maanden
Uren 24-36 uur
Functie Gedragswetenschapper, minimaal 3 jaar werkervaring
CAO Jeugdzorg
Informatie te verkrijgen bij Nadere informatie over de vacature is te verkrijgen bij Twan Wiggers zorgmanager (06 53 72 11 62)
Publicatiedatum 12-03-2019
Reageren voor 24-04-2019
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk

Functieomschrijving

Als groeiende zorgorganisatie binnen de regio Twente zijn wij zo spoedig mogelijk opzoek naar een gedragswetenschapper om ons zorgteam te komen versterken. Als gedragswetenschapper ben je medeverantwoordelijke voor de zorgkwaliteit van onze organisatie. Step Up Now biedt begeleiding aan (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. Deze begeleiding vindt plaats op een van onze modulair beschermd wonen locaties of ambulant. Als gedragswetenschapper heb je de regie over de ontwikkeling van de (jong)volwassenen, geef je functionele aanwijzingen aan uitvoerende medewerkers en draag je bij aan de deskundigheidsbevordering van de uitvoerende medewerkers.

 

Taken en verantwoordelijkheden

Als gedragswetenschapper ben je betrokken bij het volledige begeleidingsproces van alle cliënten. De gedragswetenschapper heeft ongeveer 30 cliënten in zijn/haar caseload, variërend in leeftijd, problematiek en hulpvraag. Je voert de intakegesprekken, analyseert de hulpvragen en zorgt dat de juiste begeleiding wordt gestart. De gedragswetenschapper heeft een sterke verbindende rol; de gedragswetenschapper werkt intensief samen met alle betrokken partijen binnen de interne en externe zorgstructuur en is het eerste aanspreekpunt voor de pedagogisch medewerkers.

Naast de zorginhoudelijke taken heeft de gedragswetenschapper ook een aandeel binnen het management van de organisatie. Je draagt zorg voor interne processen, ons kwaliteitshandboek (HKZ) en alle voorkomende administratieve taken.

 

Step Up Now en Teaminformatie

Het team van Step Up Now bestaat uit 18 zorggerichte medewerkers bestaande uit MBO en HBO geschoolde pedagogisch medewerkers, een beleidsmanager, een zorgmanager en momenteel één gedragswetenschapper. Het kleinschalige team maakt intensieve samenwerking en korte lijntjes mogelijk om kwalitatief goede zorg te leveren. Daarnaast is Step Up Now een groeiende organisatie met veel positieve ontwikkelingen.

 

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de duur van 6,5 maanden en de intentie om het daarna te verlengen en om te zetten naar een vast dienstverband. De uren zijn flexibel minimaal 24 tot maximaal 36 uur. Salaris wordt ingedeeld op basis van ervaring en het CAO jeugdzorg.

 

Sollicitatie

Uw sollicitatie kunt u richten aan Twan Wiggers.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 18, datum wordt nader bekend gemaakt.

 

Inschaling

Het salaris wordt ingedeeld op basis van ervaring volgens CAO jeugdzorg.

 

Bijzonderheden

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is verplicht alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan met nieuwe medewerkers. Ook wordt voldaan aan de referentieplicht.