Werken bij

Step Up Now is een groeiende en kleine organisatie. Een lerende organisatie die dichtbij de cliënten en medewerkers staat. Dit houdt in dat wij als organisatie laagdrempelig zijn, ons richten op verbetering van deskundigheid en kwaliteit (ISO gecertificeerd), durven te vernieuwen en wegen buiten de gangbare kaders durven in te slaan. Dit in het belang van onze cliënten. Onze begeleiders hebben kennis van meerdere methodieken en hebben sterke persoonlijkheden. Ze hebben verschillende culturele achtergronden en verschillende opleidingen afgerond. Hierdoor leveren wij maatwerk. Actuele vacatures zijn op deze pagina beschikbaar. Open sollicitaties kunnen gestuurd worden naar info@stepupnow.nl.
Step Up Now biedt ook mogelijkheden voor vrijwilligers of re-integratietrajecten.

Pedagogisch medewerkers A, SKJ geregistreerd

Type Vacature
Organisatie Step Up Now
Locatie Regio Enschede
Werkveld Geestelijke Gezondheidszorg en Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau HBO
Arbeidstijd 6,5 maanden (mogelijkheid tot verlenging arbeidsduur)
Uren 28 – 36 uur
Functie Pedagogisch medewerker A
CAO GGZ
Informatie te verkrijgen bij Nadere informatie over de vacature is te verkrijgen bij Miriam Kemerink, beleids/kwaliteits manager (06 12 24 36 42 / m.kemerink@stepupnow.nl)
Publicatiedatum 09-12-2019
Reageren voor 20-12-2019
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk

Functieomschrijving

Als groeiende zorgorganisatie binnen de regio Twente zijn wij zo spoedig mogelijk op zoek naar meerdere pedagogisch medewerkers A, SKJ geregistreerd, om ons zorgteam te komen versterken. Als pedagogisch medewerker A ben je medeverantwoordelijk voor de zorgkwaliteit van onze organisatie. Je biedt begeleiding aan (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. Deze begeleiding vindt plaats op een van onze modulair beschermd wonen locaties of ambulant. Als pedagogisch medewerker A speel je een belangrijke rol in de aansturing op de werkvloer en als schakel tussen de medewerkers, cliënten en het management. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het schrijven van zorgplannen en stuur je op het behalen van begeleidingsdoelen, houd je de regie over het afgesproken traject waarbij de doelen binnen een bepaalde tijd behaald worden. Hierin werk je intensief samen met naaste collega’s, betrokken instanties en het systeem van de cliënt. Er is uitzicht op contractverlenging en eventueel een vaste aanstelling. De werkzaamheden zullen zowel plaatsvinden op de groep als wel ambulant.

 

Functie eisen

  • Een afgeronde zorggerichte of agogische opleiding op minimaal HBO niveau.
  • Je bent SKJ geregistreerd.
  • Kennis van de grondslag licht verstandelijke beperking en psychiatrische problematiek en bij voorkeur ervaring binnen de GGZ, minimaal 3 jaar ervaring.
  • Ervaring in leidinggevende functies is een pré.
  • Je bent flexibel inzetbaar voor weekend- en avonddiensten en de bereikbaarheidsdienst.
  • Je staat stevig in je schoenen, durft tegengas te geven en waar nodig de regie over te nemen.
  • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
  • Zelf-reflecterend vermogen.
  • Activerend en cliëntgericht kunnen werken.
  • In het bezit van een geldig rijbewijs B en een auto.

 

Step Up Now en Teaminformatie

Het team van Step Up Now bestaat uit zorggerichte medewerkers bestaande uit MBO en HBO geschoolde pedagogisch medewerkers, een beleids/kwaliteitsmanager en momenteel één gedragswetenschapper. Het kleinschalige team maakt intensieve samenwerking en korte lijntjes mogelijk om kwalitatief goede zorg te leveren. Daarnaast is Step Up Now een groeiende organisatie met veel positieve ontwikkelingen.

 

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de duur van 6,5 maanden en de intentie om het daarna te verlengen en om te zetten naar een vast dienstverband. De uren zijn flexibel minimaal 28-36 uur. Salaris wordt ingedeeld op basis van ervaring en het CAO GGZ.

 

Sollicitatie

Uw sollicitatie kunt u richten aan Miriam Kemerink, via info@stepupnow.nl

 

Inschaling

Het salaris wordt ingedeeld op basis van ervaring volgens CAO GGZ.

 

Bijzonderheden

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is verplicht alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan met nieuwe medewerkers. Ook wordt voldaan aan de vergewisplicht.