Werken bij

Step Up Now is een groeiende en kleine organisatie. Een lerende organisatie die dichtbij de cliënten en medewerkers staat. Dit houdt in dat wij als organisatie laagdrempelig zijn, ons richten op verbetering van deskundigheid en kwaliteit (ISO gecertificeerd), durven te vernieuwen en wegen buiten de gangbare kaders durven in te slaan. Dit in het belang van onze cliënten. Onze begeleiders hebben kennis van meerdere methodieken en hebben sterke persoonlijkheden. Ze hebben verschillende culturele achtergronden en verschillende opleidingen afgerond. Hierdoor leveren wij maatwerk. Actuele vacatures zijn op deze pagina beschikbaar. Open sollicitaties kunnen gestuurd worden naar info@stepupnow.nl.
Step Up Now biedt ook mogelijkheden voor vrijwilligers of re-integratietrajecten.

Met enige regelmaat zijn wij op zoek naar pedagogisch medewerkers A of B, SKJ geregistreerd. Wil je jouw talent inzetten bij Step Up Now?
Mail dan je open sollicitatie en CV naar info@stepupnow.nl
Na ontvangst onderzoeken we of er geschikte functies zijn die aansluiten bij jouw opleiding, ervaring en achtergrond. We zien je mail graag tegemoet. Wellicht kunnen we in de toekomst iets voor elkaar betekenen.